Unelmasta yritykseksi


Vuoden 2020 alussa perustettu Tiitto Media on huolellisen suunnittelun ja haaveilun tulos.
Marjo oli pitkään hautonut unelmaa omasta yrityksestä, jonka liiketoiminta nojaisi hänen vahvuuksiinsa ja kykyihinsä. Marjoa kiinnosti yhdistää oma ainutlaatuinen tarinaosaamisensa toiminnaksi, joka ulottuisi bisnesmaailman faktoista elokuvamaailman fiktioon. Kaiken taustalla kulkisi punaisena lankana tarinallisuus, jonka avulla epämääräisistä jutuista syntyisi tärkeitä, mieleenpainuvia tarinoita.

Yritys­tari­noiden rakentamista


Marjo oli hakenut polkuaan koko uransa ajan. Nuorena toimittajana MTV:n Uutisissa hän ihastui toimittajan mahdollisuuteen olla luvan kanssa utelias ja tavata kiinnostavia ihmisiä presidenteistä rokkitähtiin. Journalististen tarinoiden jälkeen häntä alkoi kiehtoa yritysten tapa rakentaa omaa kertomustaan – ja ne ristipaineet, joita yritysten tarinat kohtasivat. Yritystarinoiden rakentaminen tuli tutuksi niin mediateollisuudessa kuin lääkemaailmassakin.
 • Reetta Kälviäinen
  Tiitto Media vastasi vuosittain järjestettävien Neurologipäivien viestinnästä vuonna 2021. Marjo laati mediastrategian, jonka mukaisesti hän järjesti pressitilaisuuden, lähetti mediatiedotteen ja live-twiittasi tapahtuman ajan. Onnistuimme saamaan upeasti näkyvyyttä sekä yhdistykselle että sen edistämille teemoille. Yhteistyö Marjon kanssa sujui saumattomasti, sillä hän on alansa todellinen ammattilainen.
  Reetta Kälviäinen, professori
  Suomen Neurologisen Yhdistyksen puheenjohtaja
 • Jyrki Pasanen
  Olen työskennellyt Marjon kanssa useissa podcast-tuotannoissa Marjon toimiessa käsikirjoittajana tai toimittajana. Marjo on alan rautainen ammattilainen ja hänellä on homma hanskassa ihailtavalla tavalla, oli kyseessä sitten podcastin käsikirjoittaminen, toimittajana/hostina toimiminen tai jälkituotannossa suuren sisältömäärän tiivistäminen kiinnostavaksi podcast-jaksoksi. Käytän Marjon ammattitaitoa jatkossakin ja suosittelen myös Sinulle.
  Jyrki Pasanen, toimitusjohtaja
  Podcastory.fi
 • Miia Pirinen
  Tiitto Median Marjo Tiitto toimi kustannustoimittajana lasten ja nuorten fantasiaromaanissani. Ensimmäisessä vaiheessa sain häneltä erinomaisia vinkkejä ja kattavia perusteluita tarinan kehittämiseen. Hänen ehdotuksensa olivat tarkkaan mietittyjä ja selkeästi ja kannustavasti esitettyjä. Toisessa vaiheessa Marjo suoritti oikoluvun kirjalleni. Hänen tapansa korjata mutta samalla opettaa toistuviin kieliopillisiin virheisiin liittyviä sääntöjä oli poikkeuksellisen tehokas ja vaikuttava. Marjo Tiiton työskentely ylitti kaikki odotukseni. Suosittelenkin Tiitto Mediaa tarinakonsultoinnin ja kustannustoimittamisen yhteistyökumppanina.
  Miia Pirinen, kirjailija ja käsikirjoittaja
 • Sanna Sassi
  Marjo on rautainen viestinnän osaaja, joka osaa lukea asiakkaan toiveita erinomaisen hyvin. Yhteistyömme yrityksille räätälöidyissä viestintäkoulutuksissa ja podcasteissa on tuonut meille ja jäsenistöllemme arvokasta osaamista. Tiedon Marjo on osannut paketoida käytännönläheiseen sekä helposti omaksuttavaan muotoon. Lämmin yhteistyösuositus!
  Sanna Sassi, palvelupäällikkö
  Uudenmaan Yrittäjät
 • Markus Pirttijärvi
  Marjo on juontaja, joka luo omalla olemuksellaan puhujille ja kuuntelijoille rauhan. Hänellä on selkeä ja rauhallinen artikulaatio. Hän on monipuolinen juontaja ja pystyy juontamaan mitä vain aiheesta riippumatta. Marjon kanssa on helppoa työskennellä ja muut voivat luottaa siihen, että homma hoituu.
  Markus Pirttijärvi, Technical Producer
 • Harri Toivonen
  Yrityksemme tavoittelee merkittävää liiketoiminnan kasvua ja tunnettuuden lisäystä – ja siksi Marjo laati meille viestintästrategian. Työstimme sitä yhteistyössä henkilöstön kanssa, ja sen ansiosta viestintästrategian ymmärrys ja tavoitteet ovat meille kaikille selkeät. Suunnitelma kiteytti myös tärkeän tavoitteen eli oman toimialan ajatusjohtajaksi nousemisen. Tavoite motivoi henkilöstöä ja herättää ylpeyden siitä, että on osa OLF-joukkuetta. Marjon työn merkitys sekä strategina että sisällöntuottajana on ollut meille suuri.
  Harri Toivonen, toimitusjohtaja
  One Leasing Finland
 • Anu Perrotta
  Marjo on todellinen viestinnän ammattilainen, jolla on vahvat näytöt sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Hän tähtää aina lisäarvon ja tarkoituksen tuottamiseen. Marjo hallitsee laajoja asiakokonaisuuksia ja työskentelee energisesti ja hyväntuulisesti.
  Anu Perrotta, MTV:n entinen markkinointijohtaja
  MTV
 • Heikki Rotko
  Työskentelin tiiviisti Marjon kanssa ollessani MTV:n toimitusjohtaja. MTV:n strategia- ja brändiuudistuksen onnistuminen nojasi pitkälti viestinnän onnistumiseen. Marjo todisti kykynsä sekä viestinnän strategisena suunnittelijana että yksityiskohtien toteuttajana. Hän oli oikea käteni, kun valmistelin julkistusta ja kirjoitin blogeja, kolumneja ja puheita. Voin lämpimästi suositella Marjoa – hän on nopea, luotettava, viisas ja sanansa mittainen.
  Heikki Rotko, hallituksen puheenjohtaja
  Choicely Ltd

Uusi ulottuvuus tarinan­kerronnassa


Marjo alkoi kiinnostua fiktiivisistä tarinoista kirjoitettuaan pitkään faktatekstejä. Hän suoritti vuonna 2018 toisen maisteritutkintonsa, tällä kertaa elokuva- ja tv-käsikirjoittamisesta. Uusien taitojen myötä Marjo tiesi haluavansa luoda kaikesta oppimastaan jotakin uutta ja ainutlaatuista.

Tiitto Median missiona on kiehtovien, hauskojen ja tärkeiden tarinoiden kertominen. Yritys haluaa tarinoiden avulla mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan asiakkailleen. Tarinat ovat tärkeä erottautumistekijä maailmassa, joka on täynnä hälyä.

Kaiken taustalla kulkisi punaisena lankana tarinallisuus, jonka avulla epämääräisistä jutuista syntyisi tärkeitä, mieleenpainuvia tarinoita.