Sisällön­tuotanto


Onko sinulla asia kerrottavanasi, mutta et oikein tiedä miten? Haluatko kirjoittaa tiedotteen, joka takuulla huomataan mediassa? Vai pyöritteletkö päässäsi täydellistä somepostausta, joka herättäisi halutun kohderyhmän huomion?

Tarvitset siis sisällöntuotantoa eli tiedotteen, artikkelin tai vaikka twiitin kirjoittamista. Ammattilaisen käsissä asiasi ydin nousee esille ja tulee huomatuksi. Kiinnostava sisältö toimii viestinviejänä usein paremmin kuin maksettu mainonta.

Tiedote – muinaismuisto vai tarpeellinen työkalu?

Tutustu blogikirjoitukseen

Tiedote – muinais­muisto vai tarpeelli­nen työkalu?

blog-nosto-tiedote–kiinnostaako-podcast–tassa-tsekkilista

Tutustu blogikirjoitukseen

Kiinnos­taako podcast – tässä tsekki­lista!

Marjo on uransa aikana kirjoittanut satoja artikkeleita, tiedotteita, mielipidekirjoituksia, uutisia ja somepostauksia. Lisäksi hän on tehnyt paljon äänitöitä ja podcasteja.
 
Olen työskennellyt Marjon kanssa useissa podcast-tuotannoissa Marjon toimiessa käsikirjoittajana tai toimittajana. Marjo on alan rautainen ammattilainen ja hänellä on homma hanskassa ihailtavalla tavalla, oli kyseessä sitten podcastin käsikirjoittaminen, toimittajana/hostina toimiminen tai jälkituotannossa suuren sisältömäärän tiivistäminen kiinnostavaksi podcast-jaksoksi. Käytän Marjon ammattitaitoa jatkossakin ja suosittelen myös Sinulle.

toimitusjohtaja Jyrki Pasanen, Podcastory.fi