Media­valmennus ja viestintäkoulutus


Oletko saanut haastattelupyynnön toimittajalta tai haluatko yleisesti oppia ymmärtämään toimittajien tapaa ajatella ja hahmottaa maailmaa? Vai oletko lupautunut puhumaan satapäiselle yleisölle?

Mediavalmennus auttaa sinua valmistautumaan lähestyvään haastatteluun yksityiskohtia myöten. Saat valmiudet haastattelusta selviytymiseen ja jopa siitä nauttimiseen, olipa kyse sitten tavallisesta haastattelusta tai nk. kriisitilanteesta. Samalla kasvatat ymmärrystäsi suomalaisesta mediakentästä ja sen tavasta toimia.

Esiintymisvalmennus hioo taitojasi puhujana ja innostavana esiintyjänä. Valmennuksen avulla löydät oman esiintyjäpersoonasi ja opit hyödyntämään parhaita piirteitäsi.

Tai kenties haluat kouluttaa tiimisi jäseniä paremmiksi viestijöiksi? Yleinen viestintäkoulutus antaa siihen hyvät valmiudet.

Marjo on työskennellyt 15 vuotta toimittajana valtamedioissa sekä 10 vuotta viestinnän päällikkötehtävissä. Hän on myös valmentanut useita johtajia ja asiantuntijoita esiintymään erilaisille sidosryhmille.
 
Marjo on rautainen viestinnän osaaja, joka osaa lukea asiakkaan toiveita erinomaisen hyvin. Yhteistyömme yrityksille räätälöidyissä viestintäkoulutuksissa ja podcasteissa on tuonut meille ja jäsenistöllemme arvokasta osaamista. Tiedon Marjo on osannut paketoida käytännönläheiseen sekä helposti omaksuttavaan muotoon. Lämmin yhteistyösuositus!

palvelupäällikkö Sanna Sassi, Uudenmaan Yrittäjät

 
Viisi vinkkiä vaikeaan esiintymistilanteeseen

Tutustu blogikirjoitukseen

Viisi vinkkiä vaikeaan esiintymis­tilantee­seen