Media­tilaisuudet


Onko yrityksesi lanseeraamassa uutta tuotetta tai kertomassa kiinnostavasta uudesta aluevaltauksesta? Mietitkö, miten uutisesi saisi parhaan mahdollisen vastaanoton mediassa?

Haluat siis järjestää mediatilaisuuden. Hyvä mediatilaisuus tarjoaa mahdollisuuden molemmille, sekä toimittajalle että yritykselle. Toimittaja saa tilaisuudesta uutisen ja yritys näkyvyyttä asialleen.

Marjo on järjestänyt vuosien varrella lukuisia lehdistötilaisuuksia ja tietää, miten toimittajat saadaan kiinnostumaan asiastasi. Hän hallitsee eri työvaiheet aina kutsuprosessista käsikirjoittamiseen. Marjo on myös juontanut pressitilaisuuksia sekä suomeksi että englanniksi.
 
Tiitto Media vastasi vuosittain järjestettävien Neurologipäivien viestinnästä vuonna 2021. Marjo laati mediastrategian, jonka mukaisesti hän järjesti pressitilaisuuden, lähetti mediatiedotteen ja live-twiittasi tapahtuman ajan. Onnistuimme saamaan upeasti näkyvyyttä sekä yhdistykselle että sen edistämille teemoille. Yhteistyö Marjon kanssa sujui saumattomasti, sillä hän on alansa todellinen ammattilainen.

professori Reetta Kälviäinen, Suomen Neurologisen Yhdistyksen puheenjohtaja