Johtajan viestintä­tuki


Onko yrityksesi johto haastavassa tilanteessa, josta viestiminen vaatii tarkkaa harkintaa? Vai tarvitseeko yrityksesi keulakuva yleistä esiintymis- tai viestintävalmennusta kasvaakseen paremmaksi johtajaksi?

Johtajuus on nykyään enenevässä määrin viestintää, eikä hyväksi johtajaksi voi kasvaa osaamatta viestiä. Viestintäasiantuntijan tuki auttaa johtajaa navigoimaan eri kohderyhmien ja tilanteiden ristipaineessa. Olipa kyse sitten henkilöstöstä, mediasta tai muista sidosryhmistä, viesti kannattaa muotoilla huolellisesti ja tilannetta harjoitella.

Marjo on toiminut ylimmän johdon viestinnällisenä tukena useille toimitusjohtajille. Hän on auttanut heitä viestien strategisessa muotoilussa sekä kirjoittanut heille puheita, blogitekstejä, somepostauksia ja mielipidekirjoituksia. Lisäksi Marjo on sparrannut johtajia vaativissa esiintymistilanteissa.
 
Työskentelin tiiviisti Marjon kanssa ollessani MTV:n toimitusjohtaja. MTV:n strategia- ja brändiuudistuksen onnistuminen nojasi pitkälti viestinnän onnistumiseen. Marjo todisti kykynsä sekä viestinnän strategisena suunnittelijana että yksityiskohtien toteuttajana. Hän oli oikea käteni, kun valmistelin julkistusta ja kirjoitin blogeja, kolumneja ja puheita. Voin lämpimästi suositella Marjoa – hän on nopea, luotettava, viisas ja sanansa mittainen.

hallituksen puheenjohtaja Heikki Rotko, Choicely Ltd

 
Toimitusjohtajan viisi viestinnän sudenkuoppaa

Olisiko tästä apua

Toimitus­johtajan viisi viestinnän suden­kuoppaa