Palvelut

Tiitto Median palveluvalikoima kattaa olennaiset tarinankerronnan ja viestinnän muodot.

Kokonaisuudet toteutetaan tarvittaessa Tiitto Median taitavien yhteistyökumppaneiden kanssa.
Jos et löydä alla olevasta sinua kiinnostavaa tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä, sillä tuotteet ja kokonaisuudet ovat räätälöitävissä.

Yritystarinan rakentaminen

Oletko perustamassa yritystä tai kaipaatko jo kannuksensa hakeneelle yritykselle tarinan kirkastusta? Yritystarina kokoaa yhteen yrityksen historian, vision ja mission ja toimii kivijalkana viestinnälle ja markkinoinnille. Millaista tarinaa haluat yrityksestäsi rakentaa?

Viestintäsuunni­telman laatiminen

Haluatko erottua kilpailijastasi tai parantaa brändisi yleistä tunnettuutta? Siihen tarvitset pitkäjänteistä viestinnän suunnittelua. Olipa kyse yksittäisestä projektista tai vuosikellosta, huolellinen suunnittelu kannattaa aina. Hyvä suunnitelma auttaa myös tunnistamaan spontaanisti ilmaantuvat mahdollisuudet.

Sisällöntuotanto – tiedotteet, artikkelit yms.

Onko sinulla asia kerrottavanasi, mutta et oikein tiedä miten? Tarvitset siis sisällöntuotantoa eli tiedotteen, artikkelin tai vaikka tviitin kirjoittamista. Ammattilaisen käsissä asiasi ydin nousee esille ja tulee huomatuksi. Marjo on uransa aikana kirjoittanut satoja artikkeleita, mielipidekirjoituksia, uutisia ja somepostauksia.

Mediavalmennus

Oletko saanut haastattelupyynnön toimittajalta tai haluatko yleisesti oppia ymmärtämään toimittajien tapaa ajatella ja hahmottaa maailmaa? Mediavalmennus auttaa sinua valmistautumaan lähestyvään haastatteluun yksityiskohtia myöten. Samalla se selittää sinulle suomalaista mediakenttää ja sen tapaa toimia. Marjo on työskennellyt 15 vuotta toimittajana valtamedioissa sekä 10 vuotta viestintätehtävissä toimittajia palvellen.

Johdon viestinnällinen tuki

Onko yrityksesi johto haastavassa tilanteessa, josta viestiminen vaatii tarkkaa harkintaa? Olipa kyse sitten henkilöstöstä, mediasta tai muista sidosryhmistä, viesti kannattaa muotoilla huolellisesti ja tilannetta harjoitella. Marjo on toiminut ylimmän johdon viestinnällisenä tukena useille toimitusjohtajille.

Tilaisuuksien järjestäminen

Onko yrityksesi lanseeraamassa uutta tuotetta tai kertomassa kiinnostavasta uudesta aluevaltauksesta? Haluat siis järjestää lehdistötilaisuuden. Marjo on järjestänyt vuosien varrella lukuisia lehdistötilaisuuksia ja tietää, miten toimittajat saadaan kiinnostumaan asiastasi. Hän hallitsee eri työvaiheet aina kutsumisesta käsikirjoittamiseen. Marjo on myös juontanut pressitilaisuuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Tarinapaja

Haluatko oppia tarinallistamisen keinoja joko markkinoinnin tai luovan kirjoittamisen pohjaksi? Tarinapajassa uppoudutaan kiehtovan tarinan rakenteeseen ja sen yksityiskohtien synnyttämiseen. Käsitellyksi tulevat niin henkilöhahmot, juoni kuin teemakin. Marjo on rakentanut tarinoita koko uransa ajan. Lisäksi hänellä on käsikirjoittamisen maisteritutkinto.

Tekstikonsultaa­tio

Tuntuuko artikkelisi, vuosikertomukseksi, novellisi tai leffakäsikirjoitukseksi kaipaavan pientä piristysruisketta? Marjo voi perehtyä tekstiin ja antaa siitä palautetta joko pelkän oikoluvun näkökulmasta tai laajemmalla, toimittavalla otteella. Käsikirjoittamisen ja journalismin ohella Marjo on opiskellut yliopistossa myös Suomen kieltä, joten tarinan rakennuspalikoiden ohella myös oikeinkirjoitus on hallussa.