Tiitto Media on luova viestintä­toimisto,


joka auttaa asiakkaitaan viestimään paremmin ja kasvattamaan sekä liiketoimintaansa että asiakastyytyväisyyttään.
Yrityksen asiantuntemus perustuu vahvaan tarinan­kerronnan osaamiseen. Yrityksen perustajalla Marjo Tiitolla on monipuolinen tausta niin toimittajana, viestintäpäällikkönä kuin käsikirjoittajanakin. Hän tietää, miten rakennetaan kiehtovimmat kertomukset aina yritystarinoista elokuvakäsikirjoituksiin.

Ilmainen konsultaa­tio


Oletko epävarma siitä, millaista viestintäapua tarvitset? Haluatko keskustella ja tutustua paremmin Marjoon? Varaa aika 30 min ilmaiseen konsultaatioon!
  • Saat alustavan arvion tilanteestasi
  • Saat hyviä viestintävinkkejä arkeen
  • Vältyt briiffin kirjoittamiselta tarjousta varten
  • Et sitoudu mihinkään

Tiitto Median missiona on mahdollistaa asiakkailleen menestyvä liiketoiminta tarinoiden ja viestinnän avulla.


Tarinat ovat tärkeä erottautumistekijä maailmassa, joka on täynnä hälyä.


- Marjo Tiitto
Tiitto Media vastasi vuosittain järjestettävien Neurologipäivien viestinnästä vuonna 2021. Marjo laati mediastrategian, jonka mukaisesti hän järjesti pressitilaisuuden, lähetti mediatiedotteen ja live-twiittasi tapahtuman ajan. Onnistuimme saamaan upeasti näkyvyyttä sekä yhdistykselle että sen edistämille teemoille. Yhteistyö Marjon kanssa sujui saumattomasti, sillä hän on alansa todellinen ammattilainen.

Reetta Kälviäinen, professori, Suomen Neurologisen Yhdistyksen puheenjohtaja

Tiitto Media ja viimeisim­mät

Olemme päivittäin tekemisissä viestintään liittyvien asioiden kanssa. Tässä blogissa jaamme niin havaintojamme kuin näkemyksiämme sekä yrityksiin että henkilöihin liittyvissä viestinnällisissä asioissa.
18.3.2022

Harkintakyky pelastaa kaaoksessa

Viestintäammattilaisen työtä pidetään usein ”vain” sanojen ja esiintymisen hiomisena. Viime aikojen kriisit ovat kuitenkin paljastaneet viestijän tärkeimmän taidon: harkintakyvyn.  Ammattilainen punnitseekin paitsi sanansa myös tekonsa kultavaa’alla. […]
3.3.2022

Mikä ihmeen yritystarina?

Yritystarina voi olla muutakin kuin muutama rivi piilotettuna yrityksen nettisivuille. Se voi olla viestinnän ja markkinoinnin selkäranka eli tarina, joka kiinnostaa aidosti kaikkia sidosryhmiä. Moni yrittäjä […]
16.2.2022

Satu puuttuvasta viestintäsuunnitelmasta

Olipa kerran yritys, joka halusi kasvattaa liikevaihtoaan sekä yrityksen tunnettuutta. Yrityksen karismaattinen toimitusjohtaja päätti luoda yritykselle sometilit ja kehotti henkilöstöään ”tuuttaamaan niihin jotakin”. Henkilöstö pyöritteli silmiään. […]
Marjo on rautainen viestinnän osaaja, joka osaa lukea asiakkaan toiveita erinomaisen hyvin. Yhteistyömme yrityksille räätälöidyissä viestintäkoulutuksissa ja podcasteissa on tuonut meille ja jäsenistöllemme arvokasta osaamista. Tiedon Marjo on osannut paketoida käytännönläheiseen sekä helposti omaksuttavaan muotoon. Lämmin yhteistyösuositus!

Sanna Sassi, palvelupäällikkö, Uudenmaan Yrittäjät

Viestinnän palvelut

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu viestinnän suunnittelu, materiaalien tuotanto sekä koulutus ja valmennus.
Marjolla on myös pitkä kokemus yritysten ylimmän johdon viestinnällisestä tuesta.