Elämyksiä joukkueurheilusta

Tiedote – muinaismuisto vai tarpeellinen työkalu?
22.10.2020
Pieni palopuhe
2.3.2021
Show all

Elämyksiä joukkueurheilusta

Vietän leijonanosan vapaa-ajastani koripallokentän laidalla. Kannustan oman tyttäreni joukkuetta, striimaan heidän pelejään someen ja olen (äänekäs) osa kotiyleisöä. Sen lisäksi toimin paikallisen koripalloseuran, LoU Basketin, jaostossa ja pyrin kehittämään sen viestintää.

Kaiken tämän teen omalla ajallani ja ilman rahallista korvausta. Miksi ihmeessä, saatat miettiä – ja tunnustan toki miettineeni joskus itsekin. Toistaiseksi olen kokenut saavani enemmän kuin annan. Pelien jännitys, tyttöjen kasvoilla loistava urheilemisen ilo, keskinäinen vitsailu ja toisten tsemppaaminen, seuran toiminnan kehittyminen päivä päivältä tehokkaammaksi – saan näistä kaikista isot kiksit.

Ehkä tämä on perinnöllistä. Pelasin itse aikoinani lentopalloa ja oma äitini toimi KuljetaKustannaKannusta-roolin ohella myös seuran kahvilassa sekä moninaisissa muonitushommissa.

Sanonkin harrastavani koripalloa, vaikka en itse pelaa enkä ole sitä koskaan pelannut. Koen, että voin omalla panoksellani mahdollistaa paitsi oman lapseni, myös monen muun harrastamisen. Minulle on myös tärkeää osallistua läheiseksi kokemani yhteisön toimintaan, sen minkä osaamiseltani kykenen.

Ja koska olen yrittäjänä sama persoona kuin yksityisesti, niin voin ilokseni kertoa, että Tiitto Media on mukana tukemassa LoU Basketin U17 ja U19 -tyttöjen matkaa omissa sarjoissaan. Olen haljeta ilosta ja ylpeydestä, kun katselen tätä nuorten naisten joukkoa sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Heistä on kasvanut kerrassaan upeita pelaajia ja ihmisiä.

On kunnia olla mukana kannustamassa ja rohkaisemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *