Elämä edessä

Maailma ilman sosiaalista mediaa
30.4.2021
Kiinnostaako podcast – tässä tsekkilista!
2.9.2021
Show all

Elämä edessä

Aivan pian on taas käsillä se hetki, kun uunituoreet ylioppilaat painavat valkolakin hiuksilleen ja tuntevat ilon ja odotuksen kuplivan rinnassaan. Paljon on jo tehty, mutta kaikki on vielä edessä päin.

Sain oman valkolakkini ja erinomaisen pohjan jatko-opinnoille pienestä maaseutulukiosta Haapajärveltä. Samainen lukio tuli ensimmäisenä mieleeni, kun somessa alkoi viikko sitten levitä idea siitä, kuinka yritykset voisivat sponsoroida lukioiden stipendejä. Se kuulosti erinomaiselta idealta, jota halusin tukea. 

Yksi ylioppilas sekä ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilas saavat Haapajärvellä Tiitto Median stipendin ansioistaan tarinankerronnassa ja esiintymisessä. Halusin painottaa näitä itselleni tärkeitä taitoja ja samalla rohkaista nuoria kehittämään niitä edelleen. Tarinankerronnan, esiintymisen ja yleisesti viestinnän taidoilla tulee olemaan entistä suurempi kysyntä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Kaikille tänä keväänä koulunsa päättäville haluan sanoa tämän: tee sitä, mistä itse nautit eniten.  Kun oppimista ja tekemistä ruokkii intohimo, ei voi mennä metsään!

Onnea stipendin saajille ja kaikille nuorille 🌹!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *